Toni Subirana al programa “Boulevard” de COM Ràdio

Publicado el octubre 10, 2011

Avui diumenge, 9 d’octubre, a les 12 h. de la nit.

Toni Subirana serà el convidat del programa dedicat a la cançó francesa que presenta i dirigeix Enric Cusí a COM Ràdio. A la primera mitja hora del programa el presentador i el cantautor comentaran el concert de Francis Cabrel a Barcelona.

Toni Subirana comentará amb Enric Cusí el concert de Francis Cabrel

Després, Toni Subirana ens aportarà una selecció musical de cançó francesa i ens descobrirà el nou disc de Charles Aznavour. A la segona hora del programa es farà un repàs a la carrera discogràfica de Toni Subirana amb especial atenció al seu disc “Afectos especiales” i al seu treball dedicat a la poesia de Josp M. de Sagarra que ara s’ha reeditat amb motiu del 50è aniversari de la mort de l’escriptor.

Toni Subirana presentarà el nou disc de Charles Aznavour

Nova edició del disc "Toni Subirana canta Josep Maria de Sagarra"

http://www.comradio.com/flash/index.asp?anchor=programa&programa_detall=45&data_prog=&id_cerca=&cerca=

http://www.laradioalacarta.com/programa_206_Boulevard.html

Enric Cusí presenta i direigeix el "Boulevard" de COM Ràdio

Tags: , , , , ,

Categorías: CUALQUIER TIEMPO PRESENTE


Comentarios cerrados