Vent fresquet de tramuntana, el nou single de Toni Subirana

Publicado el septiembre 9, 2022

El pròxim 7 d’octubre a totes les plataformes

Amb les altes temperatures d’aquest estiu s’agraeix que que un “vent fresquet de tramuntana” ens entri pels nostres sentits esbatanats. Sentir la seva frescor…i el seu so, sobretot ara que Toni Subirana, al seu Empordà inspirador, ha posat música a un vell poema de l’escriptor Joaquim Ruyra i l’interpreta amb la seva guitarra i l’acompanyament d’Alfons Rojo (mandolina, acordió i veu) i d’Eduard Altaba (contrabaix i veu). Amb ells ha confegit un repertori de cançó marinera d’autor, a mig camí entre el recital i la cantada d’havaneres, i es presenten com Toni Subirana i Els Sonsos. La portada la signa el gran pintor Lluís Roura també arrelat a l’Empordà.

Tags: ,

Categorías: CUALQUIER TIEMPO PRESENTE


Comentarios cerrados