Concert a Barnasants

Publicado el febrero 2, 2011

Ara pots veure el vídeo d’un fragment de la cançó Fem un viatge sense cap raó

Toni Subirana va oferir dant d’un públic càlid i acollidor un gran concert centrat en els temes del seu disc “Cançons de totes les hores”, dedicat a la poesia de Josep Maria de Sagarra, que acaba de reeditar-se coincidnt amb el 50è aniversari de la mort del poeta.  Junt amb cançons ja bastant conegudes com l’havanera des del llagut que inclús va enregistrar el grup Port Bo, Subirana va rescatar cançons que feia temps que no cantava com “La veïna”, un tema amb reminiscències del jzz dels anys 20 que va ser molt ben acompanyat per un grup de músics de primera fila; Enric Colomer (piano), Eduard Altaba (contrabaix), Alfons Rojo (guitarres, acordió, mandolina i violí) i Èngel Pereira (bateria i percussió).

A banda dels poemes de Sagarra musicats, el cantautor va obsequiar als seus seguidors amb algunes d’aquelles cançons que la gent espera al seus concerts com “Mamá y yo” o “Enriqueta” i els va sorprendre també amb una versió d’un tema de Charles Aznavour.

Un altre bon concert a sumar a l’historial de  Barnasants, un festival que va endavant gràcies al esperit emprenedor dels seus organitzadors que saben donar cabuda a moltes propostes diferents dintre de la cançó d’autor sense defugir el risc i gràcies també a aquella part del públic, aquella immensa minoria, que encara té curiositat per descobrir coses per ell mateix.

Reportatge fotogràfic de Francesc Isern a:

Reportatge fotogràfic de Francesc Isern

Tags: ,

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados