Toni Subirana va omplir de música i poesia la biblioteca de Platja d’Aro

Publicado el abril 4, 2013

Toni Subirana va cantar a l’entrega de premis literaris per a la gent gran

Toni Subirana va ser el convidat d’enguany a l’entrega dels premis literaris per a la gent gran que organitza el Centre Cívic de Platja d’Aroi i que va tenir lloc a la Biblioteca Mercè Rodoreda de la citada localitat, el passat 25 d’abril.

El públic, tot i els comprensibles nervis per coneixer els guanyadors, va seguir amb molta tenció el recital

Toni Subirana a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro

de Toni Subirana amb càlids aplaudiments al final de cada peça, tant els poemes musicats com les cançons de la pròpia autoria de Subirana. A continuació es va procedir a l’entrega de premis i les paraules de l’alcalde  van cloure aquest acte que va ser tot un encert segons els propis assistents. Al final Toni subirana va signar CD’s durant el refrigeri que es va servir.

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados