Concert a Tossa de Mar en un marc idíl·lic

Publicado el junio 6, 2012

En aquest marc natural de la Costa Brava sonaran les Cançons de rem i de vela

Els poemes que va escriure Josep Maria de Sagarra inspirant-se al paisatge de la Costa Brava i que Toni Subirana va convertir en cançó han passat per escenaris ben singulars però pocs tan adients com el de l’Església de la Vila Vella de Tossa de Mar. El cantautor torna aquest idíl·lic espai natural per interpretar aquestes Cançons de rem i de vela tot bressolant al públic amb les seves melodies i les de les onades del mar, il·luminades per una lluna quasi plena. Serà un recital intimista i recollit on no hi mancara una bona part de les cançons del repertori de Subirana. L’Ajuntament de Tossa de Mar ha volgut integrar aquest concert dintre dels actes de la seva Festa Major.

Dissabte, 30 de juny, a les 22 h, a l’Església de la Vila Vella de Tossa de Mar.

http://www.facebook.com/events/264183450355151/

Una de les Cançons de rem i de vela que es podran escoltar al concert

Tags: , , , , , ,

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados