Toni Subirana a COM Ràdio

Publicado el enero 1, 2012

La matinada del diumenge 1 al dilluns 2 de gener, Toni Subirana va tornar a posar-se davant dels micròfons de COM Ràdio convidat per Enric Cusí, director i presentador del programa “Boulevard”, un espai radiofònic que dedica la seva primera hora a a la cançó francesa i les tres hores següents a altres músiques d’autor i temes culturals.

Al final de la primera hora del programa Toni Subirana va intervenir per cantar en directe amb la seva guitarra La première fille, un tema de Georges Brassens que Subirana canta sovin en directe i que va voler interpretar en aquesta ocasió per acomiadar l’any en que s’ha commemorat el 30è aniversari de la mort del cantautor de Sète.

Toni Subirana va ser el convidat d'Enric Cusí a COM Ràdio

A la segona hora Toni Subirana va interpretar en directe algunes cançons sobre poemes nadalencs que formen part del repertori que aquests dies presenta als seus recitals i també alguna sorpresa com una cançó de Nadal de Charles Aznavour.

Si t’ho vas perdre o ho vols tornar a sentir, ara ho pots escoltar a internet a COM Ràdio a la carta

Tags: , , , , , , , ,

Categorías: CUALQUIER TIEMPO PRESENTE


Comentarios cerrados