Toni Subirana canta la poesia del Nadal

Publicado el diciembre 12, 2011

Aquest és el títol del concert que va oferir Toni Subirana la tarda del dia de Nadal al Palau de l’Abadia a Sant Joan de les Abadesses. El cantautor, acompanyat per Alfons Rojo (piano, guitarra, mandolina, acordió i mandolina) i Sara Rojo (violí), va oferir el seu repertori de cançons sobre poemes de Nadal.

Toni Subirana, acompanyat al piano per Alfons Rojo, en un moment del seu concert de Nadal

El públic va omplir de gom a gom aquest singular claustre, molt ben restaurat ara fa dos anys, i va aplaudir calurosament les interpretacions i obligant a l’artista, un cop acabat el recital, a tornar a sortir a l’escenari per oferir “a capella” la seva versió del Romanç de Santa Llúcia, de Josep M. de Sagarra i Eduard Toldrà, peça que va oferir prescindint d’amplificació sonora.

Toni Subirana va recordar durant l’actuació la seva anterior visita a Sant Joan de les Abadesses,  l’estiu de 1994, quan va oferir el seu primer recital sobre poemes de Sagarra. Potser per això va triar per acomiadar-se un fragment del Poema de Nadal d’aquest l’escriptor en el 50è aniversari de la seva mort i que Subirana va enllaçar amb la interpretació de la popular El noi de la mare, corejada pel públic.

Per cert, entre els assitents hi havia alguns que ja havien estat en aquell primer concert de Subirana a la població i van voler saludar-lo al final del concert. Cal destacar la presència del senyor alcalde i de la regidora de cultura que van donar totes les facilitats per dur a terme el concert en les millor condicions.

Toni Subirana amb l'acompanyament al violí de Sara Rojo

Grans aplaudiments al final del concert de Nadal en un lloc singular

Programa del concert

Tags: , , ,

Categorías: CONCIERTOS


One Response