Emotiu concert de Nadal a Montbrió del Camp

Publicado el enero 1, 2018

El cantautor va actuar al Cinema Nou

Toni Subirana i Sara Rojo web

Toni Subirana webEl passat 7 de gener, Toni Subirana va acomiadar-se del Nadal amb un emotiu concert al Cinema Nou de Montbrió del Camp (Tarragona). L’actuació es va desenvolupar en el marc de la presentació del calendari cultural 2018 que ha preparat l’Ajuntament i que va comptar amb la presència de diversos regidors, com la responsable de l’àrea de cultura, Montse Buqueras, organitzadora de l’acte, i del propi alcalde, Vicenç Ferré, a qui agraïm les fotografies que il·lustren aquest reportatge. El cantautor, que al final del concert ens va confessar que  havia agafat un constipat i no estava en les millors condicions, va oferir, no obstant, sencer el repertori del seu disc “Toni Subirana canta la poesia del Nadal” davant un públic nombrós que omplia el local i que pel caliu dels seus aplaudiments, constatem que va sortir molt content. Bona sala i bons ambients de llums, controlats per Fede, el tècnic que  va sonoritzar el concert. Toni Subirana va interpretar les seves composicions en companyia de Sara Rojo, una jove violinista que va fer brillar les moltes parts instrumentals d’aquest programa. Aquesta excel·lent instrumentista ja havia acompanyat el cantautor en altres ocasions i també la podem sentir en moltes peces d’aquest CD nadalenc però era laprimera vegada que es presentaven tots dos sols, sense més músics, i el resultat va ser tan satisfactori que  els protagonistes ens van comentar que en el futur repetiran aquest format. Així ho esperem!

P.D. Els Reis els hi van deixar un parell d’ampolles de moscatell de la zona. Tot un detall!

 Toni i SaraToni i Sara finalToni SUbirana 2 web

Tags: ,

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados