Últims concerts de Nadal a Barcelona i Sant Cugat del Vallès

Publicado el diciembre 12, 2016

Encara teniu l’oporunitat de gaudir en directe de

les cançons de Nadal de Toni Subirana

Si voleu gaudir en directe de l’espectacle de Nadal de Toni Subirana encara teniu dues dates per anotar a la vostra agenda nadalenca. El pròxim dijous 22 de desembre, a les 20 h.  es presenta al Casal Can Travi de Barcelona i  el divendres 23, a les 18 h., el cantant farà el seu recital a l’auditori de la Llar d’Avis de Sant Cugat del Vallès. L’acompanyaran el multiinstrumentista Alfons Rojo, el pianista Pep Pladellorens i la jove violinista Sara Rojo. No us ho podeu perdre!

Facebook Can Travi

Web Llar d’Avis de Sant Cugat del Vallès

web Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Tot Sant Cugat

Cartell Can Travi

Tags: , , , ,

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados