Toni Subirana comença el cicle de concerts nadalencs

Publicado el noviembre 11, 2016

Cartell Concert La Pobla de ClaramuntEl cantautor va fer el primer concert de Nadal d’aquest 2016 al Teatre Jardí de La Pobla de Claramunt. Malgrat la intesa pluja, un públic nombrós i càlid va aplaudir al cantautor, acompanyat en aquesta ocasió per Pep Pladellorens (piano) i Alfons Rojo (mandolina, violí, acordió i guitarra).  Els assistents van ficar-se de seguida en el repertori nadalenc perdonant inclús les deficiències en el so. Subirana els hi va agrair la paciència cantant a capella una cançó de comiat que va ser ovacionada.

Web de l’Ajuntament

            Diari Regió 7

                Diari La Veu de l’Anoia

Concert a La Pobla de Claramunt

Concert a La Pobla de ClaramuntConcert a La Pobla de ClaramuntConcert a La Pobla de ClaramuntConcert a La Pobla de Claramunt434_2086582965568663753_nConcert a La Pobla de Claramunt

 

Crònica de La Veu de l'Anoia

Crònica de La Veu de l’Anoia

Tags: ,

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados