Toni Subirana actuarà a Sant Hilari Sacalm

Publicado el agosto 8, 2014
Un moment de l'actuació de fa pocs dies a Sant Feliu de Pallerols

Un moment de l’actuació de fa pocs dies a Sant Feliu de Pallerols

Com a preludi de la Festa Major, Toni Subirana farà un concert acústic a la plaça Jacint Verdaguer (popularment coneguda com la Plaça Porxada) de Sant Hilari Sacalm el pròxim dimarts 26 d’agost a les 22 h.

L’anterior actuació de Toni Subirana es remunta al 28 d’agost de 1997 quan el seu concert al Cinema de Ctalunya va obrir els actes de la Festa Major. Fa doncs disset anys que el cantautor no actuava a aquesta població, coneguda com la vila de les Cent Fonts, i s’espera el seu concert amb molta expectació.

Pàgina de l’Ajuntament

Programa de la Festa Major

facebook Sant Hilari

Tags: , ,

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados