Toni Subirana presenta Cançons amb gust de sal

Publicado el abril 4, 2014

El cantautor presenta uns concerts amb un repertori d’inspiració marinera

13621645205_23071cd74c_c

13621546393_d2cb1beb88_cToni Subirana ens presenta un repertori en el que posa música a poemes relacionats amb el mar d’autors clàssics com J.M. de Sagarra, de qui va musicar els poemes13621899794_014989838e_c de Cançons de rem i de vela, inspirats a la Costa Brava; Joan Maragall, Joaquim Ruyra o Miquel Costa i Llobera i d’altres contemporanis. El cantautor repassarà també temes propis amb “gust salat” de la seva llarga trajectòria. No hi manca tampoc al repetori alguna versió de la cançó francesa com La Mer, de Charles Trenet; o de la cançó italiana, com Sapore di sale, de Gino Paoli.

La inspirada musicació, que beu de la font de la nostra cançó tradicional ; la vibrant interpretació, plena de matisos i de força dramàtica ; l’acurada producció, tant pels arranjaments del gran pianista Manel Camp com pels instrumentistes de primera fila que hi participen…Tot plegat fan d’aquest treball una obra sempre vigent i un punt de referència obligat, per a tots aquells que vulguin endinsar-se en la poesia d’un dels grans noms de la nostra literatura, alhora que descobreixen la vàlua d’un artista que ha assolit importants èxits de públic i de crítica a les més de dues-centes poblacions que han vist aquest espectacle.

Pròxims concerts:

-ARENYS DE MAR (Teatre Principal, 8 de juny)

-SITGES (Platja de Sant Sebastià, 18 de juliol)

Teatre Principal d’Arenys de Mar

13621837803_9c2a927d86_c

 

 

 

 

 

Enllaços vídeos Cançons de rem i de vela

Pel camí dels horts

Des del llagut es veu el poble franc

Fem un viatge sense cap raó

Quina cosa més bella sentir des del llit

                                                                            Cap a la font camines

                                                                            Bon dia, bellugueig i blau marí

 i escolta-ho a Spotify Toni Subirana – Toni Subirana Canta a Josep María de Sagarra

Tags: , , ,

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados