Toni Subirana actuarà a les festes de la Candelera de Castelló d’Empúries

Publicado el enero 1, 2013

El cantautor actuarà el divendres, 1 de febrer, a les 21 h. a la Sala Municipal

Toni Subirana actuarà a les festes de la Candelera de Castelló d'Empúries

Toni Subirana presenta les Cançons de rem i de vela –recull de poemes inspirats a la nostra Costa Brava— del seu disc Toni Subirana canta Josep M. de Sagarra, un disc monogràfic reeditat amb motiu del 50è aniversari de la mort del poeta. La inspirada musicació, que beu de la font de la nostra cançó tradicional; la vibrant interpretació, plena de matisos i de força dramàtica; l’acurada producció, tant pels arranjaments del gran pianista Manel Camp com pels instrumentistes de primera fila que hi participen…Tot plegat fan d’aquest treball una obra sempre vigent i un punt de referència obligat, per a tots aquells que vulguin endinsar-se en la poesia d’un dels grans noms de la nostra literatura, alhora que descobreixen la vàlua d’un artista que ha assolit importants èxits de públic i de crítica a les més de cent-cinquanta poblacions que han vist aquest espectacle. Aprofitant l’avinentesa de les festes de la Candelera, i reprenent l’antiga tradició de desmuntar el pessebre en aquestes dates, Toni Subirana s’acomiadarà del seu repertori nadalenc de cançons sobre poemas d’autors catalans que ha presentat en els darrers mesos.

Girona Notícies

9 Diari

Tags: , ,

Categorías: CONCIERTOS


Comentarios cerrados