Toni Subirana al programa “La xefla” de Ràdio Palafrugell

Publicado el junio 6, 2012

Toni Subirana ha passat avui diumenge 10 de juny, a les 10 h. del matí, pel programa  ”La xefla”, l’espai radiofònic d’havaneres i cançó marinera que presenta i dirigeix Lluís Armengol a Ràdio Palafrugell.

Toni Subirana i Lluís Armengol, director i presentador del programa "La xefla"

El motiu de la visita és la presentació del disc sobre poemes de Sagarra que Subirana ha musicat, entre els que destaquen les  Cançons de rem i de vela que Josep M. de Sagarra va escriure inspirant-se en els paratges de la Costa Brava. Un dels temes és l’havanera Des del llagut es veu el poble franc que també va enregistrar el grup Port Bo al seu disc Malalt d’amor. També va haver-hi temps per parlar de les pròximes actuacions de Toni Subirana a les comarques gironines entre les que destaquen la que tindrà lloc el pròxim 30 de juny a Tossa de Mar i una a especial programada pel dissabte 4 d’agosta a La Bella Lola, la famosa taverna de cançó marinera de Calella Palafrugell.

Al programa també va haverhi temps per recuperar alguna antiga cançó de Toni Subirana com la divertida El pedaló, dedicada als patins a pedals que tanta tradició tenen a les nostres platges. Als sues oients Lluís Armengol va anunuciar on poden trobar els discs de Toni Subirana a Palafrugell: Llibreria La Polèmica i Discos Damià.  De tot això i molt més va parlar Toni Subirana amb Lluís Armengol i amb la col·laboradora habitual del programa, Anna Maria a “La xefla”.

Toni Subirana amb Lluís Armengol i Anna Maria en un moment de l'entrevista


Toni Subirana als estudis de Ràdio Palafrugell amb Lluís Armengol i Anna Maria

Si no l’heu pogut escoltar, dijous 14 de juny de 21 h. a 22 h. , el programa s’emetrà de nou.  Escoltar fent click aquí

Toni Subirana a la Plaça Nova de Palafrugell amb Lluís Armengol i Anna Maria després de la seva entrevista al programa a "La xefla"

Tags: , , , , ,

Categorías: CUALQUIER TIEMPO PRESENTE


Comentarios cerrados